Inspiratie - sessie

Tijdens een vrijblijvende inspiratiesessie in mijn praktijkruimte of online van ongeveer 30 minuten kun je vertellen over je persoonlijke wensen. 

Ik help je graag weer een stukje op weg richting jouw doelen!

Daarnaast is een klik belangrijk bij coaching, we kunnen tijdens het gesprek ervaren of er een goede match is tussen ons voor een eventuele vervolgafspraak. 

Je bent van harte welkom!

Behandeling

 

  • Persoonlijke Coaching 

  • Reiki & Phenicks

  • Sterk in je werk

  • Duur behandeling 1 uur

Rake Vragen sessie op aanvraag.

Totaal - pakket

  • 5 coachgesprekken of combinatie met energetische behandeling is mogelijk.

  • Klaar voor actie? Je bent het waard!

  • Duur behandeling 1 uur

 

Bovenstaande tarieven zijn voor particulieren inclusief btw. voor bedrijven exclusief btw.

cat_complementair_2020_internet.jpg
gat_schild_2020_internet.jpg

Ik ben een CAT erkende Therapeut in level 3

“Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/

Vergoeding

In sommige gevallen kunnen de kosten voor coaching (gedeeltelijk) vergoed worden. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kunnen we samen bekijken hoe we jouw coachingstraject kunnen vormgeven. 

Via je werkgever: vaak reserveert je werkgever een opleidingsbudget voor persoonlijke ontwikkeling. Je kunt je werkgever vragen om het coachtraject uit dit budget te bekostigen. Een coachtraject wordt bovendien vaak als veel effectiever ervaren dan een cursus terwijl de kosten van coaching vaak lager zijn. 

Via de arbodienst van je bedrijf: heb je werkgerelateerde klachten? Vraag gerust aan je werkgever om de kosten voor een coachtraject te vergoeden. Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om deze kosten op zich te nemen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

© 2020 door Els van Ouwerkerk 

facebook-icoon.png