Gezien de privacy van mijn klanten zijn de namen achterwegen gelaten.

"Op het moment dat ik voelde dat mijn stemming wat grimmig werd, heb ik Els gevraagd om een sessie. Al de volgende dag voelde ik mij letterlijk en figuurlijk een stuk lichter: Ik voelde de energie weer stromen en kon met een positief gevoel verder!"

"Ik zat in een moeilijke periode toen Els op mijn pad kwam. Hoorde mij aan, oordeelde niet, luisterde goed. Bracht mij op andere gedachten, alles werd lichter en er kwam ruimte om de draad weer op te pakken."

“complex en veelzijdig als mijn problemen waren......maar wat was het fijn om begeleid te worden door Els. Een fijne nuchtere, empathische vrouw. Geen moeilijk gedoe of ingewikkelde therapie, maar basic, waar veel antwoorden en inzichten uitkomen."

“Els is een hele fijne en goede coach, ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar. Ik heb er veel aan gehad en nog steeds! Ik ben blij dat ze op mijn pad kwam."

“Ongeveer een jaar terug kwam ik bij Els terecht. Ik had het nodige meegemaakt en vond dat ik iemand moest zoeken om ermee aan de slag te gaan. Zo kwam ik bij toeval bij Els terecht. Els is een luisterend oor, ze heeft goede methodes om dingen een plek te geven. Ik was er echt verbaasd over wat sommige sessies met je lichaam kunnen doen. Ik was al vrij sterk dat ik bij Els binnen stapte maar ik ging er nog sterker weg. Ze gaf zeer goede handvatten, die ik nog steeds geregeld toepas. Ik zou els echt aanraden."

“Bij Els heb ik geleerd dat je bij een coach niet hoeft te verwachten dat ze me vertelt wat ik moet doen, maar dat ik naar mezelf mag luisteren. Dat het pad dat ik kies goed is zolang ik mijn gevoel volg. Ik weet nu dat het niet perfect hoeft te zijn. De familie opstelling die ik met Els heb gedaan en de RET opdracht hebben mij geholpen dit te beseffen. Ik heb nieuwe inzichten gekregen ook in mijn lichamelijke klachten."

Els van Ouwerkerk

info@elsvanouwerkerk.nl

Veilingweg 31

1633GG Avenhorn